selamat datang ke afiq-cutebabywear..kami menjual pakaian bayi dan kanak2 pada harga yang amat2 menarik;) so,cuci2 la mata tgk baju2 yg cute2 ni ....kalau ada yg berkenan tu,jgn la segan2 utk isi order form atau email:farhanaaziz2@gmail.com or sms diha:0177236602

TO our luvly customer...track number will only be given on request and thru sms or email..TQ

SALAM SEMUA;)....
Lamanya x update blog...bukan apa,cbuk sgt2 dgn mcm2 benda, pindah rumah, bt proposal, keja2 faklti, dan macam2 lagi....

nak bgth satu berita gembira;)...salah satu owner blog ni,diha,dah bersalin mggu lepas..so,sempena penambahan satu lagi baby dlm family kami,kami nk bt SALE!!!!
10% discount...semua harga kat bawah belum discount lagi....

Monday, March 7, 2011

Yuelinfs PP Pants





YP A
Size available:
80 SOLD to amin -1 available
90
100 SOLD to syirah -1 available

YP B
Size available:
80
90 SOLD to nina - 1available
100

YP C
Size available:
80
90 SOLD to azrina - 1available
100

YP D
Size available:
80
90
100 SOLD to amin - 1availabe

YP E
Size available:
80 SOLD to nina -1available
90 SOLD to wahida -1available
100 SOLD to wahida -1availabe
RM 12/pcs

4 comments:

  1. Hi, Some one from facebook refereed your link i have book marked it nice blogs you write see Free Adwords Voucher here

    ReplyDelete
  2. Thanks for great information you write it very clean. I am very lucky to get this tips from you


    Omaha used kids clothes

    ReplyDelete
  3. visit carters official site and get more kid clothes info and discount

    ReplyDelete